in ,

DARGEB, Sektör Öğrenci Buluşması 4

DARGEB, SEKTÖR ÖĞRENCİ BULUŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Deniz Araştırma ve Geliştirme Eğitim Gönüllüleri, Kültür,Sanat,Öğrenci Birliği sektör öğrenci buluşmalarına bir yenisini daha ekledi.

 

Deniz Araştırma ve Geliştirme Eğitim Gönüllüleri, Kültür,Sanat,Öğrenci Birliği (DARGEB) sektör öğrenci buluşmalarına bir yenisini daha ekledi. Daha önce üç defa İstanbul’da düzenlenen sektör öğrenci buluşması yarı yıl dönemini değerlendirmek isteyen denizci öğrenciler tarafından İzmir Alsancak’da yedi üniversiteden dört farklı denizcilik bölümü ile düzenlendi.

Buluşmada konuşmacı olarak yüksek denizcilik okulu 1986 güverte mezunu İzmir limanı baş kılavuz Kaptan Önder BİÇER katıldı. Saat 16.00 da başlayan program üç saat sürdü. Soru-cevap şeklinde düzenlenen etkinlikte Kaptan Önder Biçer denizde yaşam, denizcilik kültürü ve gelenekleri,  denizci öğrencilerde istenen yetkinlikler ve kişisel gelişim ile ilgili neler yapabilecekleri, denizcilik sektörünün zorlukları ve yaşadığı anılar gibi konuların yanında endüstri 4.0, stajyer öğrenci sorunları, gündemdeki güncel ve sürekli sorunları değerlendirdi bu konularda bilgi ve tecrübelerini öğrenciler ile paylaştı. DARGEB ekibi sektör öğrenci buluşmalarına bahar döneminde devam edeceklerini dile getirdiler.

Yazar Hakan KAPLAN

Hakan Kaplan - DARGEB Kurucu
Denizcilik eğitimine 2011'de başladı. İzmir Güzelbahçe denizcilik lisesi güverte bölümünü 2015'de ve Yalova Üniversitesi - Deniz Ulaştırma İşletme bölümünü 2017 de derece ile tamamladı. Şuan aktif olarak Anadolu Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi ile Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliğine devam ediyor.Toplamda denizcilik eğitiminin 9.yılında. DARGEB platformuna kurucu ortaklık yaptı. İnstagram'da @suvaribeyinnotdefteri 'ni kurdu.Güncelleme tarihi:2020

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

MİSYON VE VİZYONUMUZ

Gemicilik Bölüm-1